söndag, maj 30, 2010

Go Flyers X

Nattens match mellan Chicago och Philly var ett målkalas som slutade 6-5 till "svarthökarnas" favör, det är nästan som att lagen tyckte det var synd att det deras målvakter varit för bra innan i slutspelet.

I första perioden tog Flyers ledningen med 1-0, Blackhawks kvitterar till 1-1 och gör därpå 2-1 varpå Flyers kvitterar till 2-2 och gör sen tar ledningen med 3-2 med 27 sekunder kvar att spela.

I andra gör Chicago ett tidigt mål till 3-3 men Philly tar tillbaka ledningen med ett 4-3 mål och sen gör Chicago 4-4 och 5-4 och efter det byter Philadelphia målvakt. Med ca en minut kvar av andra perioden kvitterar Philly 5-5.

Tredje perioden blir relativt mållös med ett enda mål och det går tyvärr till Chicago som alltså (tyvärr) vinner matchen med 6-5. Noterbart är dock att Flyers hade 0 (!) utvisningar. Måste vara rekord för en Stanley Cup-final...